onsdag 16 juli 2008

Matchande par!



Blake Lively och Penn Badgley från Gossip Girl matchar varandra på ett mycket snyggt sätt med randiga toppar, väldigt enkelt klädda är dem för en dag på stan. Det är mycket snyggt när par försöker matcha bara det inte blir till överdrift, jag tycker att det är mycket snyggt om killens slips matchar tjejens klänning på något vis. Ser ni vad sommarkära de ser ut :)

// Eva

tisdag 15 juli 2008

Matcha som Ashley Tisdale

Helt klockren look bar Ashley Tisdale häromdagen bara för att köpa sig sitt kaffe. Helt rätt att inte gå och handla i sin mjukisdress. Pennkjol är enligt mig bland det snyggare som finns, gärna en hög. Kommer bli mycket sådana för min del i Höst på min praktik på Houdini Sportswear. När hon sätter ett enkelt linne till så ser det inte överdrivet uppklätt ut vilket är helt rätt.

Vill ni se ut som Ashley så har jag valt ut några underbara plagg från http://www.asos.com/ som matchar hennes stil.

Linne 77 kr, pennkjol med lång dragkedja 388 kr och skor 583 kr.


En snygg look som går till allt för priset av 1048 kr!

// Eva



T-shirts!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2868137.ab Gå in på den här länken, och kolla hur kändisarna bär upp sina t-shirts.

Några snygga t-shirts är väldigt viktigt att ha i din garderob eftersom det verkligen går att ha till allt...du kan ha det till kjol, byxor och om den är lång så ett par leggings :)

Själv har jag väldigt svårt att hitta bra t-shirts. Det ska helst vara med roliga tryck som ingen annan har. Får kanske göra som man gjorde när man var liten att trycka själv på en enfärgad t-shirt med färg på en potatis.

T- shirts det har du ju året om men oftast så kommer de snyggaste på våren, sommaren så det är nu du ska se till att införskaffa dig några. Under en kofta i höst.."klockrent"

www.EJFoundation.org Här har de mycket coola grejer!

www.dunken.se Här kan du skapa din egna logga eller bild på tröjan!

// Eva



söndag 13 juli 2008

Viktigaste skon i min garderob

Så dåliga vi är på att skriva men det ska bli en ändring på det.

Jag kom på att jag helt glömt att visa er en sak, för några veckor sedan så fyllde jag år och då fick jag i present något så otroligt vackert...ett par PRADA loafers. Min sko garderob är inte liten direkt men det fattades ett par riktiga loafers för mina sneatse var förstörda och jag har verkligen letat efter de rätta och sen fick jag öppna paketet som jag fick av Erik och så såg jag världens vackraste kartong med de perfekta skorna i. Det var nästan så att glädjetårarna föll!




Visst är dem perfekta?! http://www.gojane.com/ leta upp dina drömskor på denna sidan, grymt mycket skor har dem.

Nästa köp till Evas garderob måste bli ett par Chinos, har inte blivit färdigt till att köpa ett par ännu men börjar känna att det är ett måste. Gärna ett par Marinblå eller Beiga.!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2522945.ab

Killar klär ju mycket bra i ett par välsittande Chinos och mitt tips till er är att gå in och kolla på http://www.paapi.se/ för de har fina saker där.

För min egna del så har jag blivit tipsad om att jag kan hitta mina byxor på monki så där kan ni ju också försöka. http://www.monkigirl.com/ kolla var din närmasta affär finns.

Ha det super! Kram Eva


free hit counter
hit counter
 
Shopping och Mode Blogg-Topplista