fredag 28 mars 2008

Kate Moss för Topshop!

Åkte in till Göteborg idag för att gå och strosa lite på stan, titta in i några affärer. Så slog det mig att Kate Moss kollektionen för Top Shop hade ju släppts nu, Eva var ju bara tvungen till att gå in och kolla :) Mycket fräscha men samtidigt väldigt kaxiga kläder. Det bästa med allt det är ju att alla som är studenter har 10 % rabatt på topshop så handlar man mycket kan det alltid bli något. Har man inte tid att gå på stan så går det alltid att beställa Kate Moss kollektionen och från topshops egna märke på http://www.topshop.com/. Kate Moss är ju nog den stilikonen som flest personer finner sin inspiration ifrån, hennes enkla men ändå exklusiva stil är så sjysst om man kan bära upp det på rätt sätt. Vill man klä sig som Kate Moss så gäller det att ha självförtroende till hundra!

Jag tänkte att jag skulle visa er lite olika alternativ av det som kommit, bäst av allt är ju alla klänningarna som är med, satsa hårt på klänningar i vår och sommar. Visa era snygga ben :)





2 kommentarer:

Ingela sa...

Väldigt snyggt speciellt den där klänningen längst upp till höger tycker jag. Antar att även med 10 % är det dyrt för studentfickan?

Förresten måste bara säga att det är en frestande sida med massor av snyggt dessutom en väldigt trevlig presentation.

Unknown sa...


Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

free hit counter
hit counter
 
Shopping och Mode Blogg-Topplista