onsdag 23 april 2008

Musto seglarmode!

Ojoj nu var det längesedan ni fick några tips från oss. Jag har varit super upptagen med mitt examens arbete och sen så skriver vi en marknadsplan till Musto, inte en riktig men i ämnet praktisk marknadsföring.


Därför tänkte jag då skriver jag lite om Musto. För er som inte vet så är det ett seglarmärke, finns dock rid och jaktkläder också. Men snyggast som seglarkläder. Det Marinamodet fortsätter i år igen så därför är det bra att ha en sjysst vindjacka när man ska grilla vid klipporna en kväll nu fram mot sommaren och det är lite småkyligt ute. Jag är ju väldigt trött på Henri Lloyds vindjacka, den vanliga som alla köpte för ett par år sedan, missförstå mig inte den är sjuktsnygg den jackan. Men vill man vara lite annorlunda och sticka ut så får det väl bli en Musto jacka :)
Nästan de flesta seglarna använder sig av Musto just för dess goda kvalitet och priserna ligger bra. www.musto.com. Om du vill handla en jacka så åk till den närmsta hamn där du bor och leta upp en seglar eller marin affär så brukar du kunna hitta Musto där.

Snygg outfit skulle vara en snygg skjorta med en Seglar Musto jacka över, ett par vita skjorts och sedan ett par vita Loafers....en riktig hit enligt mig. Tips på snygga loafers så är det ju Tommy Hilfiger, de har allt älskar det märket. Sedan kör med en klassisk Ralph Lauren skjorta eller Lexington :) Lycka till med shopppingen...jag har allt utom Musto jackan...så det blir till att ut och shoppa för min del också men det klagar jag inte över.


Lycka till! Kram Eva

1 kommentar:

Unknown sa...


Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

free hit counter
hit counter
 
Shopping och Mode Blogg-Topplista